Welkom bij Pensioenfonds Beton!

Bent u 21 jaar of ouder en werkt u in onze bedrijfstak? Dan bouwt u pensioen bij ons op.  U leest in dit Pensioen 1-2-3 wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Elk pensioenfonds heeft namelijk zijn eigen regeling.

In Pensioen 1-2-3 staan geen bedragen of persoonlijke informatie. Die vindt u op uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht, bij Mijn pensioen op deze website en op mijnpensioenoverzicht.nl. Daar ziet u ook hoeveel AOW en pensioen u in totaal heeft.

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid. De onderliggende beleggingen van dit financiële product houden geen rekening met de EU-criteria voor ecologisch duurzame economische activiteiten.

Met Pensioen 1-2-3 bepaalt u zelf hoeveel informatie u leest over uw pensioenregeling

 • In laag 1 leest u in het kort de belangrijkste informatie
 • In laag 2 leest u uitgebreidere informatie over alle onderwerpen van laag 1
 • In laag 3 vindt u belangrijke documenten, zoals het pensioenreglement
 1. Uw pensioenregeling in 5 minuten
  U ziet hier wat er voor u geregeld is en wat u zelf moet doen.

 2. Uw pensioenregeling in 30 minuten
  U vindt in laag 2 meer uitgebreide informatie over de pensioenopbouw voor uzelf, uw partner en uw kinderen. Ook leest u meer over de financiële situatie van het pensioenfonds en over de mogelijkheden als u met pensioen gaat.

 3. Belangrijke documenten
  In laag 1 en 2 verwijzen wij soms naar het pensioenreglement en andere documenten. Die vindt u hieronder.