In dienst komen

Welkom bij Bpf Beton! U gaat werken bij een werkgever in de betonproductenindustrie. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Betonproductenindustrie regelt dan uw pensioen. Dat doen we graag en zo goed mogelijk. Lees meer over ons pensioenfonds onder het tabblad ‘Het pensioenfonds’.

U bouwt pensioen bij ons op:

  • als u 18 jaar of ouder bent
  • vanaf de eerste dag dat u gaat werken in de betonproductenindustrie
  • jonger dan 68 jaar zijn is een voorwaarde voor deelname

Warm welkom

We zijn blij met u als deelnemer in ons pensioenfonds. In eerste instantie hoeft u niets te regelen. Uw werkgever meldt u bij ons aan. U krijgt daarna een brief waarin wij duidelijk uitleggen hoe uw pensioen geregeld is. U kunt dit natuurlijk ook op deze website lezen.

We maken het zo makkelijk mogelijk, maar het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft. Dan kunt u met ons contact opnemen.

U kunt ook een aantal dingen zelf doen

  • Als u overlijdt, kan uw partner recht hebben op partnerpensioen. Een samenwonende partner moet u zelf aanmelden bij het pensioenfonds. Dus dat is iets wat we echt van u vragen.
  • Had u bij uw vorige werkgever ook pensioen? Dan kunt u dit pensioen ‘meenemen’ naar onze pensioenregeling. Dit heet waardeoverdracht. Dat is soms gemakkelijk, want dan heeft u maar met één fonds te maken. Maar soms is het niet voordelig. Handig om eerst goed uit te zoeken.
  • Geef uw e-mailadres aan ons door. Dan kunnen wij u op relevante momenten een bericht sturen. Bijvoorbeeld als er iets gedaan moet worden of als er iets verandert. Bovendien is een e-mail natuurlijk goedkoper dan een brief met de post. U vindt uw gegevens in Mijn Pensioen, daar kunt u uw e-mailadres toevoegen.
Heeft u vragen?

Pensioen brengt belangrijke keuzes met zich mee. Heeft u vragen over onze pensioenregeling? Stel ze in het contactformulier of bel onze pensioenspecialisten op 088 119 80 40.

Heeft u advies nodig bij het maken van uw persoonlijke keuzes? Praat met mensen in uw omgeving of schakel indien nodig een financieel adviseur in.