Kom in de klankbordgroep en help mee aan betere communicatie

24-9-2020

Wij willen u altijd zo goed mogelijk informeren over uw pensioen. Als (ex)deelnemer bent u bij uitstek in staat om te beoordelen of onze informatie beter kan. Daarom gaan we graag met u in gesprek.

Wat doet de klankbordgroep?

Leden van de klankbordgroep bespreken bijvoorbeeld de website, de pensioenplanner, brieven aan deelnemers, het magazine ‘Voor nu en later’ en andere informatie. Zij doen dit op ons verzoek vooraf of achteraf. Zo kunnen wij onze communicatie zo goed mogelijk aansluiten bij de behoefte van de deelnemers. De klankbordgroep is ook een proeftuin om nieuwe ideeën te toetsen.

Hoe werkt de klankbordgroep?

Wij leggen vragen, teksten en andere zaken aan u voor. Dat gaat vaak via e-mail en meestal kunt u dat prima vanuit huis doen. Zeker nu in coronatijd is bij elkaar komen niet altijd mogelijk.

Herkent u zichzelf in de volgende kenmerken?

  • U vindt informatie over pensioen vaak ingewikkeld en denkt dat dat beter kan (en moet).
  • U wilt het pensioenfonds helpen om duidelijk en begrijpelijk te communiceren.
  • U vindt het leuk om mee te denken over nieuwe (digitale) communicatiemiddelen.
  • U geeft graag uw mening en bent positief kritisch.
  • U heeft een computer, tablet of mobiele telefoon en gebruikt e-mail.
  • U bent bereid om af en toe een uurtje tijd te besteden aan het beoordelen en/of testen van communicatiemiddelen.

Kennis over of ervaring met pensioen is niet nodig. Ook is het niet nodig dat u verstand heeft van communicatie. Wees gewoon uzelf. Geen antwoord is fout en geen vraag is dom.

Wilt u meer weten over de klankbordgroep? Stel uw vraag via info@betonpensioen.nl t.a.v. de afdeling communicatie.

Meld u aan!

Heeft u interesse?

Leuk dat u (misschien) actief wilt worden in onze klankbordgroep! Om hierover met u verder te praten, ontvangen wij graag van u een e-mail met uw gegevens: Voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Uw eventuele vragen kunt u dan ook al stellen. Het e-mailadres is: info@betonpensioen.nl. U kunt dit richten aan de afdeling communicatie. Na ontvangst van uw mail nemen wij contact met u op.