De Pensioen3daagse is van start gegaan!

Op 1,2 en 3 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse. 3 dagen, waarin er landelijk allerlei activiteiten zijn rondom het pensioen.

Tijdens de Pensioen3daagse staat alles in het teken van pensioen. Wijzeringeldzaken.nl, de initiatiefnemer van de Pensioen3daagse, organiseert overal in het land activiteiten die met pensioen te maken hebben. Bijvoorbeeld inloopdagen en pensioenspreekuren, waar u zich kunt laten bijpraten over uw pensioen.

Website vol tips

Op wijzeringeldzaken.nl vindt u een hoop tips over hoe u uw pensioen kunt beïnvloeden. Want weet u hoe u eventueel uw pensioen kunt aanvullen? Of per welke datum u AOW krijgt?

Weet u wat er voor uw pensioen verandert als u gaat trouwen of scheiden? Of als u uw baan verliest? Niet iets waar je dagelijks aan denkt… Tijdens de Pensioen3daagse krijgt u op een makkelijke manier meer duidelijkheid.

Kijk op wijzeringeldzaken.nl/Wat-moet-ik-doen-voor-mijn-pensioen/. Daar vindt u alle informatie. U kunt ook nu al aan de slag, met handige tips en tools waarmee u inzicht krijgt in uw pensioen.

Uw pensioen: daar kunt u wat voor doen!