Mijn pensioen

Persoonlijke en beveiligde pagina voor deelnemers die nog niet met pensioen zijn.

In Mijn pensioen kunt u:

  • uw pensioensituatie bekijken 
  • berekeningen maken met de pensioenplanner
  • uw pensioenoverzicht (UPO) bekijken
  • uw e-mailadres registreren bij 'Accountinstellingen wijzigen'

Bent u gepensioneerd?

Dan heeft u wel toegang tot Mijn pensioen, maar u ziet geen pensioengegevens. Dat is omdat u geen actieve deelnemer meer bent en dus geen pensioen meer opbouwt. U kunt wel uw e-mailadres registreren. Dat doet u bij de accountinstellingen rechtsboven in Mijn pensioen.

Altijd direct het laatste pensioennieuws

U krijgt 2 x per jaar ons blad ‘Voor nu en later’. In dit blad kunnen we niet snel inspelen op de actualiteit. Regelmatig is er nieuws dat we graag sneller met u delen. Hiervoor hebben wij de ‘Pensioenflits’. We sturen dit naar uw e-mailadres. De Pensioenflits krijgt u alleen als er nieuws is. In Mijn Pensioen kunt u bij ‘accountinstellingen’ uw e-mailadres registreren. Zo bent u altijd direct op de hoogte van alle actualiteiten die te maken hebben met uw pensioen.

Inloggen

Log hier in met uw DigiD.

Inloggen

LET OP! Lukt inloggen op DigiD niet? Eerst verouderde software updaten!

Vanaf 13 mei 2019 verandert de overheid de beveiliging van DigiD. Hierdoor kunt u voortaan alleen inloggen op DigiD als uw besturingssysteem en browser voldoen aan de minimale eisen van de overheid.

U kunt zelf controleren of software aan deze eisen voldoet
Ga hiervoor naar de website test.g3-ev.pkioverheid.nl. Ziet u na de controle twee groene vlakken, dan voldoen uw besturingssysteem en browser aan de minimale eisen.

Heeft u verouderde software?
Dan moet u deze eerst updaten naar de nieuwste versie voor u kunt inloggen op DigiD, eventueel met hulp in uw omgeving. Wij kunnen u daar helaas niet bij helpen.

Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen.

Pensioenplanner

In deze video laten we u kennismaken met de mogelijkheden van de pensioenplanner.